Van bouwtekening tot sleuteloverdacht

Als het gaat om nieuwbouw, hebben wij de juiste kennis en ervaring hiervoor in huis. De nieuwbouw van een woning begint met het maken van een bouwtekening, waar we graag samen met u aan werken. U maakt uw eisen en wensen kenbaar, terwijl wij deze omzetten in een mooi ontwerp. Heeft u ergens een foto gezien van een woning zoals u deze ook graag gerealiseerd zou willen hebben, neem deze dan vooral mee naar de eerste afspraak. Zo krijgen wij een goed beeld van waar u naar op zoek bent.

Ook bepalen wij samen met u de opleverdatum. Vervolgens werken we met een team van vakkundige mensen aan het bouwen van deze woning. Wij weten hoe belangrijk het is om als team goed samen te kunnen werken. Daarbij is goede communicatie en openheid vanzelfsprekend voor ons. U zult natuurlijk goed op de hoogte worden gehouden van de vorderingen en zo goed mogelijk betrokken worden bij de realisatie. Eventuele obstakels worden door ons vakkundig opgelost. Wat dat betreft is geen enkel probleem voor ons te groot.

Energielabels en veiligheid

Het realiseren van nieuwbouw is tegenwoordig complexer dan het vroeger was. Daarmee doelen we onder meer op de eisen die gesteld worden aan de woningen van nu. Zo dienen alle woningen voorzien te zijn van energielabels. Hoe hoger het op te plakken energielabel is, hoe zuiniger de woning genoemd kan worden. Dat heeft voor u als koper aantrekkelijke voordelen, zoals het aanzienlijk kunnen besparen op de energierekening. Daarnaast is ook het milieu gebaat bij het verbruiken van zo min mogelijk energie. Een energiezuinige woning is goed geïsoleerd en is voorzien van dubbelglas. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot een energiezuinige verwarmingsinstallatie en kan het dak eventueel worden voorzien van zonnepanelen. Hoe energiezuinig u uw woning ook wilt hebben, wij regelen het voor u. Heeft u daarnaast eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging, bespreek het met ons! Wij werken samen met diverse onderaannemers, zodat er altijd een woning tot stand komt dat helemaal voldoet aan de verwachtingen.

Maak eens een vrijblijvende afspraak

Uiteraard lopen we samen met u de woning door om deze te kunnen opleveren. Is alles goed bevonden, dan kunnen we u feliciteren en volgt er natuurlijk de laatste en leukste handeling voor u, namelijk de sleuteloverdracht. Neem vooral eens contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

stempelv2