Onderhoud is van essentieel belang

Bouwbedrijf Kok weet als geen ander dat onderhoud van bestaande woningen erg belangrijk is. Goed onderhoud zorgt immers niet alleen voor een zo veilig mogelijke woning, maar ook is dit waardebepalend. Dankzij regelmatig onderhoud uit te voeren, blijft uw woning in een uitstekende conditie. Een slecht onderhouden woning wordt doorgaans ook moeilijk verkocht op de woningmarkt. Het is verstandig om vooruit te denken op de langere termijn. Wij voorzien u hierin graag van advies.

Samen met u bepalen we de kernpunten

Onderhoud betreft bijvoorbeeld:

  • Kozijnen

  • Betimmering

  • Dakgoten

Ons team van professionals loopt graag samen met u de betreffende woning door op eventuele verbeterpunten. Wij hebben een sterk oog voor detail en kunnen snel zien welke materialen en delen toe zijn aan vervanging. Vervolgens bespreken we samen met u de omvang van het project en maken we een beraming van de kosten. Heeft u nog houten kozijnen, dan is het een feit dat deze op termijn kunnen gaan rotten. Het is in dat geval te overwegen om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Deze zijn onderhoudsarm en daarmee bent u verzekerd van een lange levensduur.

Onderhoud is altijd maatwerk

Wij zijn zeer ervaren als het gaat om het onderhouden van woningen. We beschikken daarnaast over alle benodigde kennis om de werkzaamheden uit te voeren. Onderhoud van woningen is echt maatwerk, waardoor het extra van belang is om in gesprek te blijven met u als opdrachtgever. Eventuele problemen zijn wij als een uitdaging en zullen deze niet uit de weg gaan. Maak vooral ook uw eisen en wensen kenbaar, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Binnen uw budget zullen we vervolgens de gevraagde werkzaamheden uitvoeren. 

Maak eens een afspraak met ons, zodat wij samen met u de betreffende woning kunnen inspecteren. Wij maken graag kennis met u en stellen ons graag persoonlijk aan u voor.

stempelv2