Van nieuwbouw tot renovatie

Bouwbedrijf Kok werkt voornamelijk in opdracht van particulieren en bedrijven. Ons team bestaat uit uitsluitend ervaren en gekwalificeerde vakmensen.

Onze diensten:

  • Nieuwbouw (vrije kavels)

  • Verbouwingen

  • Onderhoud

  • Uitbouw

  • Dakkapel

  • Renovatie

Van huis naar thuis

Een woning speelt doorgaans een belangrijk onderdeel in het leven van mensen. Het is niet zomaar een huis, het is de plek waar men thuis komt na een dag werken, waar tot rust gekomen kan worden, waar bezoek verwelkomt kan worden, gezelligheid kan ontstaan en waar men zich thuis voelt. Wij dragen er graag aan bij om van een (nieuwe) woning een thuis te creëren, zodat hier nog jarenlang met veel plezier gewoond kan worden. Heeft u speciale wensen, deel ze vooral met ons en maak gelijk kennis met mogelijkheden waar u nog niet eens bij stil had gestaan.

Bouwbedrijf Kok heeft de ervaring en kennis in huis om u van A tot Z te begeleiden in het hele traject. Dit start met de ontwikkeling (incl. het aanvragen van de benodigde vergunningen) tot en met de uitvoering van uw project.

Geen onverwachte verrassingen

Wij geven graag zoveel mogelijk openheid van zaken. Bij ons komt u dus achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Over de bouwkosten zijn wij graag transparant. Voorafgaand aan het hele traject weet u dus wat de bouwkosten zullen zijn, nog voordat wij de definitieve tekeningen zullen maken. Het kan ook zijn dat u al beschikt over bouwtekeningen. Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Vraag vooral eens een offerte aan om een indruk te krijgen van de kosten.

Onder ‘ons werk’ ziet u een deel van de projecten wij inmiddels naar tevredenheid hebben opgeleverd.

In persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze diensten. Wilt u met ons kennismaken, dan staat er altijd een specialist voor u klaar. Neemt u vooral contact met ons op voor het verkrijgen van vakkundig advies.

stempelv2