Bouwbedrijf Kok is dé aannemer in regio Utrecht

Wij zijn een familiebedrijf dat met meer dan 50 jaar ervaring uiteenlopende bouwprojecten uitvoert. In de loop der jaren hebben we voornamelijk op vrije kavels uiteenlopende opdrachten mogen uitvoeren, waaronder kantoorpanden, woningen, loodsen, etc. Met een relatief klein, maar professioneel team kunnen wij een hoge mate van kwaliteit en vakmanschap leveren. U kunt bij ons terecht voor: Nieuwbouw van uw woning, verbouwingen, onderhoud en renovatie.

Eerlijk en betrouwbaar

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Vanaf het eerste moment dat u contact met ons heeft, zult u dit zelf ervaren. Wij staan altijd voor u klaar. Daarnaast weten wij ook precies wat u als opdrachtgever belangrijk vindt, namelijk diensten afnemen van een bouwbedrijf dat eerlijk en betrouwbaar is. Het nakomen van afspraken vinden wij vanzelfsprekend. Ons bouwbedrijf is lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland en aangesloten bij BouwGarant. Dit geeft u de juiste zekerheid en garantie. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitscontroles, garantie, uitgebreide klachtenregeling, geschillencommissie, aantoonbare ervaring, juiste diploma’s & Verzekeringen, duidelijke afspraken. Voor het afsluiten van contracten conform BouwGarant hanteren wij de Covo2010/AVA2013. Mocht u gebruik willen maken van een extra garantie dan kunt u dit zelf afsluiten bij BouwGarant.

Ontzorgen van begin tot eind

Bouwbedrijf Kok neemt u graag het hele traject uit handen. Zelfs het aanvragen van bouwvergunningen vormt hierbij geen uitzondering. Samen met u als opdrachtgever lopen we stap voor stap door het hele traject om deze uiteindelijk met succes te kunnen voltooien.

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Bij ons hoeft er niet vooruitbetaald te worden. Voor grote opdrachten factureren wij u in termijnen, bij kleinere opdrachten betaald u na afronding.

 

IMG 3424 overonsslide

stempelv2