Verbouwing van een huidige woning of bedrijfspand

Er is gezinsuitbreiding of komst, u wilt een kantoor realiseren aan huis, een dakkapel laten maken of een oudere woning laten voldoen aan de eisen van nu. Welke reden u ook heeft, u bent bij ons aan het goede adres om dit door ons professionele team van vakmensen uit te laten voeren.

Allereerst willen we graag van u weten wat u in gedachten hebt. Niet alleen uw wensen zijn voor ons belangrijk, ook het budget is van belang. Samen met u bespreken we wat de mogelijkheden zijn binnen dit budget en zullen we u desgewenst voorzien van advies. Misschien is uw oog gevallen op een specifiek materiaal. Wij weten precies of deze materiaalkeuze de juiste eigenschappen heeft om te gebruiken voor de verbouwing. Daarbij is het doel ook van belang. Vindt u het belangrijk om zo goedkoop mogelijke materialen te gebruiken of vindt u de duurzaamheid van de materialen van essentieel belang?

Energiezuinig en veilig

Met het oog op de omvang van het project, is het belangrijk om het aantal vierkante meters te weten van de hele te verbouwen ruimte. Zo kunnen we een zo nauwkeurig mogelijke berekening maken. Voldoet de woning in de huidige staat niet of nauwelijks aan belangrijke punten aangaande inbraakbeveiliging of brandveiligheid, ook daarin kunnen we u goed adviseren. Steeds meer mensen zien het belang in van een energiezuinige woning. Ons team van vakmensen weet exact hoe de woning zo energiezuinig mogelijk gemaakt kan worden. Heeft u interesse in één of meerdere van de bovenstaande punten, vraag ons dan gerust om meer informatie.

Betrouwbaar en transparant

Het is goed voor te stellen dat u alleen in zee wilt met een bedrijf dat betrouwbaar en transparant is, en uw persoonlijke wensen voorop stelt. Een verbouwing besteedt u immers niet uit aan het eerste bedrijf dat op uw pad komt. Vraag daarom eens een persoonlijk gesprek met ons aan. Tijdens dit gesprek hoort u van ons de mogelijkheden en krijgt u een goede indruk van de service die wij u kunnen bieden.

stempelv2